Iepure la cuptor

de lilik in Mancaruri cu carne, 13 Noi 2010 | 11028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10 masline verzi
  • 1 lingura de capere
  • 3-4 cartofi
  • vin alb,sare, piper,rosmarin
  • 1 ceapa(facultativ)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

transam iepurele si curatam legumele.

punem intr-o tigaie putin ulei si usturoiul intreg,iar cand incepe sa se rumeneasca punem carnea si o intoarcem pe toate partile,apoi punem deasupra cca 1/2 pahar de vin si lasam sa se evapore.

luam o tava si asezam carnea,punem cartofii taiati in 4,morcovul felii,maslinele,capere,ceapa taiata in 2 sau 4,presaram sare ,piper si putin rosmarin.punem deasupra un pahar si jumatate de vin si unul de apa,apoi dam la cuptorul preancalzit la 200° cca 1 ora,dar controlam din cand in cand si intoarcem carnea.

daca scade lichidul din tava mai punem 1 pahar jumatate apa,jumatate vin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]