Iepure la cuptor cu vin

de Ligia Bxl in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 31134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iepure
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sare
  • rozmarin
  • vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu vin:

Se spala si se portioneaza iepurele,se sareaza si se presara rozmarin,intr-o tava se pune ulei de masline extravirgin,apoi se pune iepurele si 2-3 catei de usturoi in coaja,1-2 cana de apa si se da la cuptor.Cand e aproape gata se toarna peste iepure o cana de vin rosu si se mai lasa putin sa patrunda,sa se infragezeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde