Iepure umplut la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 18 Ian 2010 | 41865 vizualizari

COMENTARII (8)

ana 1

19.01.2010, 12:16

Arata super iepurasul!
Oare ar merge si cu un iepure de camp?

Adinacarla 1

19.01.2010, 12:17

Sincer nu am papat nici o data iepure de camp. Din cate am auzit carnea de vanat este putin mai tare...poate daca il oparesti sau il fierbi putin inainte de al face umplut.

madi_marin 1

19.01.2010, 19:51

mie imi place mult carnea de iepure, da nu prea am ocazia sa mananc des. am primit odata un iepure de camp si l-am facut la cuptor. nu mi s-a parut ca e atos sau tare....a iesit excelent

mihaelar63 1

20.01.2010, 00:05

ana , iepurele de camp il lasi cel putin 24 ore la marinat intr-o zeama numita specific ,, bait " pe care o prepari astfel : 1l vin [ daca nu ai pune otet dar cam 100 ml ] , 3 l apa , 10 foi dafin , boabe de piper , ierburi aromate uscate care iti plac tie , o ceapa, un morcov , telina , usturoi , sare . dai in clocot toate acestea intr-o oala mare , si pui vanatul , respectiv iepurele la marinat o zi .il prepari apoi dupa reteta dorita .

ana 1

20.01.2010, 08:07

Multumesc mihaelar63 asta cu marinatu o stiu ,vreau o reteta sa iasa foarte gustos ,am incercat mai multe variante dar nu prea m-au incantat

rivka 1

22.01.2010, 11:26

cred ca e foarte bun pregatit asa.

silvi0ara 1

13.02.2010, 23:12

Panacris 1

18.04.2019, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate