Îngheţată cu iaurt şi piersici

de anomisana in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 5314 vizualizari

 

Este o reţetă executată prin primăvară, cînd piersici erau doar în conservă, dar acum se găsesc proaspete, afară este cald, aşa că îngheţata este desertul cel mai potrivit.

 

INGREDIENTE

  • 1 conservă de piersici jumătăţi (doar fructele)
  • zahăr
  • 200 g frişcă lichidă
  • 200 g frişcă bătută
  • 400 g iaurt
  • 1 zahăr vanilat
  • 2-3 linguri de suc din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Îngheţată cu iaurt şi piersici:

Piersicile tăiate cuburi şi cele 2 linguri de suc din compot se pasează în blender. Se adaugă iaurtul şi 200 g frişcă lichidă şi se omogenizează. Se toarnă într-un bol, peste 200 g frişcă bătută spumă şi se amestecă uşor până se omogenizează compoziţia. Se dă la congelator cateva ore, amestecând din când în când să nu se formeze bucăţi mari de gheaţă. Se porţionează şi se serveşte decorată cu bucăţi de fructe sau cu sos de fructe, ori ciocolată, la alegere.

TIPS-URI

1

dacă frişca este îndulcită, s-ar putea să nu mai aveţi nevoie de zahăr (eu am pus doar vreo 2 linguri)

2

mie mi s-a părut a fi puţină cantitatea de îngheţată şi am pus toată sticla de 900 g de iaurt, dar ar mai fi mers nişte piersici în plus

Daca ti-a placut reteta noastra "Îngheţată cu iaurt şi piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (10)

DIANA B 1

09.07.2012, 10:47

Moamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

diaconta 1

10.07.2012, 09:14

Mmmmmmmm ce pofta-mi faci Ana

anomisana 1

10.07.2012, 10:45

Claudia, ma pricep sa fac oamenilor pofta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]