Inghetata de caise

de mimmi in Dulciuri, 18 Iul 2011 | 5169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • 150 g caise fara samburi
  • 1 lingura amidon alimentar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Mixam ouale,adaugam laptele caldut si amidonul. Punem cratita pe soba,la foc mica si amestecam cca 10 minute,pana se ingroasa putin. Lasam la racit Intre timp spalam caise si le blenduim. Batem tare frisca. Dupa ce s-a racit crema adaugam piureul de caise,amestecam si pe urma adaugam si frisca. Dam la rece dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]