Inghetata de capsuni / banane

de ala_oancea in Dulciuri, 1 Iun 2009 | 9135 vizualizari

 

Pentru zile calduroase ....

 

INGREDIENTE

  • Inghetata de banane:
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 3 banane
  • zahar praf
  • Inghetata de capsuni:
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 gr capsuni
  • 175 gr iaurt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni / banane:

Se bate frisca lichida si se adauga capsunii mixati bine, bine cu iaurtul. Se adauga si zahar praf dupa gust. Delicios ! O parte din spuma am papat-o asa, n-am mai pus-o la congelator.

Se mixeaza bine bananele cu laptele pana obtinem un piure si se amesteca apoi cu frisca lichida batuta. Se adauga zahar praf dupa gust. Super cremoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni / banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

01.06.2009, 15:42

Iamiiii!

ANCA 1

01.06.2009, 21:34

nu am facut inghe niciodata!...as incerca variantele astea, iese la fel de pufoasa ca cea din comert?..nu se pun oua?..

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:19

Nu iese ca si aia cumparata, dar totusi este foarte buna si nici nu contine nu stiu ce E-uri ascunse. Si eu am facut anul asta pentru prima data si am incercat doar retete cu frisca lichida. Am mai facut una cu cacao in care am pus si 2 oua. Si aia a fost foarte buna si cremoasa. Am zis ca nu mai cumpar pentru acasa, ci o sa fac doar eu. Am sa incerc si alte retete si o sa le postez.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]