Inghetata de capsuni

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 4967 vizualizari

 

Special pentru Dia. Trebuia sa ma onorez si eu candva de promisiunea facuta. Si trebuia neaparat s-o iau inaintea Elei. :)) :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 320 ml lapte evaporat
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Capsunile spalate si curatate se paseaza in blender sau cu mixerul vertical.

In alt vas amestecam laptele condensat, laptele evaporat si frisca lichida.

Amestecam cele 2 compozitii si dam vasul la congelator pentru 1-2 ore, dupa care mai mixam o data compozitia (cu mixerul vertical) si dam din nou la congelator pentru alte 2 ore.

E atat de simplu de facut si atat de buna.

In plus, putem sa ne "jucam" cu cele 2 compozitii. Eu am pus in piureul de capsuni doar 350 g din compozitia de lapte, preferand sa fie putin mai acra (capsunile nu erau dulci), iar restul compozitiei am congelat-o ca atare, obtinand astfel 2 feluri de inghetata. :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsune