Inghetata de capsuni

de Mimi_miss_u in Dulciuri, 8 Oct 2012 | 5052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • capsuni congelate - 250 g
  • smantana - 150g (de preferat grasa)
  • iaurt - 300g (de preferat gras)
  • zahar - 50-100g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se pun capsunile, jumatate din iaurt, jumatate din smantana si zaharul in blender si se amesteca pana se face o crema groasa.

Adaugam treptat iaurt si smantana si amestecam din nou.

Repetam pana cand compozitia obtinuta are o textura ca de inghetata.

Daca iese prea tare mai adaugam iaurt, daca iese prea moale mai adaugam fructe congelate.

Ornam si servim.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni