Inghetata de capsuni

de gaby_gabytza in Dulciuri, 29 Iun 2013 | 4093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca
  • 3 albusuri
  • 100 g zahar
  • 400 g capsuni
  • zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Mixam capsunile cat sa se sfarame o parte din ele si o parte sa ramana intregi. Albusurile le mixam cu zaharul si un praf de sare. Amestecam albusurile cu capsunile iar la sfarsit adaugam frisca. Mai mixam putin si adaugam cateva picaturi de zeama de lamaie pentru a nu face ace. Dam la congelator 3-4 ore, dar mai amestecam in timp de vreo 2-3 ori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]