Inghetata de capsuni

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 5150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 500 g capsuni
  • 4 linguri zahar pudra
  • bomboane deco ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se adauga zaharul pudra peste capsuni, puneti cat doriti, gustati daca vreti mai dulce. Apoi pasati . Opriti un pahar din sorbet pentru a marmora inghetata. Batem bine frisca si o adaugam peste piureul de capsuni. Se pune in doze de plastic si se da la congelator. Se serveste cu sorbet deasupra si cu bombonelele de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Dana Cristea - pusikmea 1

31.05.2010, 08:41

teo, sa ai spor si la facut si la mancat

MVMih 1

11.06.2011, 10:26

Vis!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni