Inghetata de capsuni

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 5177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 500 g capsuni
  • 4 linguri zahar pudra
  • bomboane deco ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se adauga zaharul pudra peste capsuni, puneti cat doriti, gustati daca vreti mai dulce. Apoi pasati . Opriti un pahar din sorbet pentru a marmora inghetata. Batem bine frisca si o adaugam peste piureul de capsuni. Se pune in doze de plastic si se da la congelator. Se serveste cu sorbet deasupra si cu bombonelele de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni cu iaurt