Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Salate, 3 Feb 2016 | 2841 vizualizari

 

Nu asa se traduce specia de salata (Little Gems) pe care am folosit-o pt aceast preparat, dar arata ca niste inimi de salata, nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 inima de salata
  • 1 lingurita chives tocat
  • 1 sfecla rosie conservata
  • 1 lingura branza de capra
  • 1 lingura fistic tocat
  • Pentru dressing:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri si 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra:

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie sfecla in cuburi.

Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. 

Se amesteca sfecala cu chives si 1 lingura de dressing. 

Se amesteca frunzele de salata cu 1-2 linguri din dressing si cu fisticul. 

Se aseaza salata pe un platou, urmata de sfecla si de branza de capra sfaramata. 

TIPS-URI

1

Dressingul se poate pastra la frigider 3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu fasole oloaga,sunca,morcovi,usturoi si maioneza