Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu

de Dea_Dea in Pui, 1 Feb 2014 | 2987 vizualizari

 

Nu multa lume le agreaza dar mie imi plac!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr inimi si pipote
  • sare
  • piper
  • garam masala
  • un ardei gras rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu:

Pipotele si inimile se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert.

Intre timp pregatim dulceata de ardei. Ardeiul se curata si se spala, se toaca sau se macina. Se pune la fiert cu apa si zaharul pana scade .

Dupa ce s-au fiert pipotele le calim putin in uleiul incins si condimentam cu sare, piper si garam masala.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu piept de pui, doar ca pieptul il tragem la tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb