Inimioare cu ciuperci si carnaciori

de simona72 in Paste, 19 Iul 2013 | 3467 vizualizari

 

O reteta de paste in forma de inimioare,tare simpatice, care poposeau cam de mult in camara si cam nu-si gaseau finalul...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste inimioare in doua culori
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 5 fire carnaciori
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 200 gr branza(cas de capra am avut eu)
  • sare
  • 50 gr gorgonzola
  • 50 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu ciuperci si carnaciori:

Ciupercile se spala, se taie in sferturi si se prajesc in 2 linguri de ulei la foc iute. Carnaciorii taiati rondele se prajesc in aceeasi tigaie cu celelalte 2 linguri de ulei la foc iute pana devin aurii. Se pun ciupercile si carnaciorii prajiti intr-un vas termorezistent, pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si se amesteca cu ciupercile si carnaciorii. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga, casul dat pe razatoarea mare, smanatna si se amesteca compozitia. se toarna peste pastele din tava si se amesteca toate ingredientele. Se taie cubulete cascavalul si branza gorgonzola, se pun deasupra si se da vasul la cuptorul incins la 180 grade pt 20-25 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciuperci si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bavette cu dovlecei și ciuperci