Invartita cu nuca

de Lorra in Prajituri, 21 Noi 2011 | 14753 vizualizari

 

Este un desert economic, usor de preparat si ideal in post.

 

INGREDIENTE

  • Foaie :
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cubulet drojdie
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde (cca 500 gr)
  • Umplutura :
  • miez de nuca pisat
  • zahar
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu nuca:

  Intr-un bol, se freaca drojdia cu zaharul si praful de sare.

 Se amesteca toate ingredientele pentru foaie, si se framanta bine.

 Se imparte aluatul in 4-5 bucati (pentru a fi mai usor de modelat), apoi se intinde fiecare foaie, se unge cu ulei si se presara pe ea un amestec din nuca macina si zahar (pus dupa gust).

 Se ruleaza cu grija, se aseaza in tava unsa si tapetata si se da la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 30-35 min.

 

Pofta buna !


Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]