Islere

de janet in Prajituri, 30 Mar 2010 | 26507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -400 gr faina alba
  • -250 gr margarina
  • -150 gr miez de nuca prajit si macinat
  • -150 gr zahar pudra
  • -un ou
  • -un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere:

Amestecam faina cu nuca macinata,zaharul pudra si sarea,in mijlocul fainei facem o scobitura , spargem oul si adaugam si margarina topita, amestecam ,ne iese un aluat virtos
Dupa ce am framintat punem aluatul la frigider pentru 20 de minute,apoi intindem o foaie cam de jumatate de deget de groasa si cu un pagarel taiem rondele pe care la coacem la cuptorul de dinainte incins, la foc mediu,cam 20 de min.Cind sint gata le lipim cite doua cu ce fel de crema dorim sau cu gem si le glazuram .Eu le-am umplut cu crema ganache si deasupra am topit ciocolata in care am pus un pic de unt.Sint atit de fragete ,consumate a doua , zi cind s-au mai muiat de la crema!

Daca ti-a placut reteta noastra "Islere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]