Jeleu de portocala

de Renataedina in Dulciuri, 26 Aug 2016 | 7116 vizualizari

 

Jeleuri sanatoase pentru toate familia

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de portocala
  • 30 gr gelatina
  • optional o lingura de miere sau zahar ( eu am facut fara)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de portocala:

Se pune sucul de portocala intr-o oala sa se incalzeasca. Se adauga gelatina, se amesteca si se lasa pana cand se dizolva ( aproximativ 10 minute). Daca se face spuma se ia cu o lingurita.

Se gusta si daca e necesar se adauga o lingurita de zahar sau miere.

Se toarna in forme de silicon, se lasa la racit si se pune in frigider pana cand se intaresc (eu am lasat 2 ore).

 

TIPS-URI

1

Se poate face din fructe de sezon si cu alte forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu budinca de capsuni