Jumari

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 4992 vizualizari

 

Am poftit ......si am facut !

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg slanina cruda
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Slanina trebuie sa fie impanata cu carnita sa iasa jumarile mai bune.

Slanina se taie cuburi potrivite.

Intr-un ceaun se pune lingura de ulei si slanina taiata.

La inceput la foc mare se amesteca des sa nu se prinda, iar apoi se potriveste focul si se lasa la prajit pana se rumenesc jumarile.

Se scot jumarile din untura, se scurg bine si se presara cu sare.

Untura se pune la borcan.

Jumarile se mananca ca aperitiv cu ceapa rosie sau usturoi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

28.09.2011, 08:14

mihaelar63 1

06.10.2011, 14:32

Uf , mai am pentru o portie din porcul -bio , adica de la soacra.
Cum sa fac ca vreau sa si slabesc

MotanLaOale 1

06.10.2011, 16:27

este greu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari