Jumari de porc

de Adrian2016 in Porc, 21 Feb 2017 | 6095 vizualizari

 

O delicatete culinara, nu stiu daca ma poate contrazice cineva, uitati de calorii.

 

INGREDIENTE

  • 4 kg slanina de porc
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de porc:

      Carnea se curata de eventualele impuritati si se taie cubulete potrivite. Punem pe foc o oala cu fundul gros si pentru inceput, pana incepe sa topeasca putina grasime, adaugam o mana de slanina in oala. Cand s-a format grasime topita in oala, adaugam si restul de slanina taiata si amestecam din cand in cand, pana se rumeneste slanina. Cand amestecam si sunt aproape gata, adaugam si sare dupa gust.

      Scoatem jumarile intr-un castron in care am asezat prosoape de hartie, pentru a mai absorbi din grasime. Pot fii servite pe un platou, atat calde cat si reci, cu ceapa rosie si branza. Deja imi ploua in gura:))))

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu vreti ca jumarile sa fie moi, puneti sarea dupa ce le-ati scos de la prajit.

2

Slanina este de preferat sa fie de pe burta porcului, sa aiba putina carne si fara sorici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor