Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2014 | 4391 vizualizari

 

Un mic dejun bun, sanatos si gustos Preparare usoara

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piept pui dezosat
  • 1 ardei gras galben
  • Sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei:

Pieptul de pui il taiem bucati mici apoi il punem in uleiul incins la prajit. Adaugam ardeiul feliat si mai lasam putin la prajit. Intre timp ouale le batem cu laptele, sarea si piperul si le turnam peste piept si ardei. Amestecam bine pana se rumenesc ouale, apoi intoarcem pe un platou. Decoram cu rosia feliata si mic dejunul este gata.

Pofta sa fie si de ajutor de asemenea.

TIPS-URI

1

Un mic dejun copios si satios

2

Il recomand cu drag fiindca este super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]