Kafta

de Oana in Oaie, 11 Ian 2010 | 17323 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

11.01.2010, 01:47

-minunata alternativa la vesnicii mititei, nu am folosit niciodata scortisoara in preparate de carne .
-acum sunt pregatita
-ai pus carnea la rece dupa ce ai modelat-o ?
-

Oana 1

11.01.2010, 02:19

Mihaela, nici eu nu am mai folosit , dar te asigur ca e tare buna . Da, am lasat carnea la rece peste noapte, in frigider, m scris si in reteta

ionix 1

11.01.2010, 09:45

se face si cu carnita de vacuta sau mixta, intre vaca si berbecut... foarte bune pe gratar

Oana 1

11.01.2010, 11:16

Da, Ionix, faci cum iti place. tare buna a fost carnea de berbecut, nu se simtea absolut deloc gust/miros de oaie, delicioasa

rivka 1

11.01.2010, 11:56

bune, eu recunosc le cumpar direct facute, sincer imi plac mult mai mult micii romanesti dar si astea sunt bunute...seamana mai mult cu hamburgerii la gust, sau cu chiftelele.
foarte fain ai facut totul.

Oana 1

11.01.2010, 12:16

Multumesc

ramo_cata 1

11.01.2010, 17:18

nu ma omor dupa berbecutz dar cred ca-s tare bune

ionix 1

11.01.2010, 18:52

asa-i asa-i... mai putin porc hehe stiuuuu, si eu urasc mirosul de oaie bla bla... dar daca cumperi carnita de berbecut e super... eu de obicei cumpar de la arabi direct la fel e si cu pastrama, cea de berbecut e dementiala

cccris 1

15.02.2010, 19:39

grecii mai folosesc scortisoara in sosurile cu carne. bun

ANCA 1

15.02.2010, 19:55

nu mai vorbesc cu tine!

Oana 1

16.02.2010, 11:28

De ce, fata, nu mai vorbesti?

adry88 1

10.05.2011, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]