Ketchup iute

de Constelatialeu in Sosuri, 29 Sep 2014 | 5111 vizualizari

 

Prietenul la ..iuteala se cunoaste...si daca a vrut iute,pai iute sa fie......mie mi-a luat foc limba,nu-i de mine asa ceva...

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii carnoase
  • 5 kg ardei capia
  • 160 g ardei iute din ala cat degetul mic,chiar mai mic...
  • 30 g piper macinat
  • 100 g sare
  • 100 g busuioc maruntit
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup iute:

Sa trecem la treaba,ca e ceva.....

Rosiile le spalam si le dam prin separatorul de rosii,sa eliminam semintele si coaja.Ardeii ii punem la copt si apoi ii curatam de coaja si seminte.Ardeii iuti ii spalam si le taiem cotoarele,impreuna cu ardeiul capia ii dam la masina de tocat prin sita cea mai mica.Apoi ii amestecam cu piper si busuioc. Punem tuciul pe foc,punem sucul de rosii si sarea, lasam sa scada cam de o palma,apoi adaugam si ardeii amestecati.Lasam sa fiarba la foc domol sa scada cam la jumatate sau cat vrem de gros sa fie..Cand a scazut suficient il turnam in sticlute de 330 ml,sticlute ce au fost sterilizate .Capacim sticlutele si le bagam la cuptorul care a fost incins bine,le lasam pana a doua zi,apoi le depozitam in camara,beci sau le trimitem prietenului..iute,ca sa nu pofteasca rau....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos curry - Reteta de baza plina de aroma