Ketchup iute

de Constelatialeu in Sosuri, 29 Sep 2014 | 4876 vizualizari

 

Prietenul la ..iuteala se cunoaste...si daca a vrut iute,pai iute sa fie......mie mi-a luat foc limba,nu-i de mine asa ceva...

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii carnoase
  • 5 kg ardei capia
  • 160 g ardei iute din ala cat degetul mic,chiar mai mic...
  • 30 g piper macinat
  • 100 g sare
  • 100 g busuioc maruntit
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup iute:

Sa trecem la treaba,ca e ceva.....

Rosiile le spalam si le dam prin separatorul de rosii,sa eliminam semintele si coaja.Ardeii ii punem la copt si apoi ii curatam de coaja si seminte.Ardeii iuti ii spalam si le taiem cotoarele,impreuna cu ardeiul capia ii dam la masina de tocat prin sita cea mai mica.Apoi ii amestecam cu piper si busuioc. Punem tuciul pe foc,punem sucul de rosii si sarea, lasam sa scada cam de o palma,apoi adaugam si ardeii amestecati.Lasam sa fiarba la foc domol sa scada cam la jumatate sau cat vrem de gros sa fie..Cand a scazut suficient il turnam in sticlute de 330 ml,sticlute ce au fost sterilizate .Capacim sticlutele si le bagam la cuptorul care a fost incins bine,le lasam pana a doua zi,apoi le depozitam in camara,beci sau le trimitem prietenului..iute,ca sa nu pofteasca rau....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

29.09.2014, 16:23

Rocsi 1

29.09.2014, 22:24

Super!

diaconta 1

30.09.2014, 22:37

Iute rau???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maioneza cu smantana si patrunjel