Ketchup Panacris

de Panacris in Bulion, 20 Aug 2012 | 5594 vizualizari

 

Zmeul cel mic mananca ketchup-ul asta uneori doar cu paine:)

 

INGREDIENTE

  • Roşii 5 kilograme
  • Gogoşari şi ardei capia 5 kilograme
  • Ceapă roşie şi albă 10 bucăţi
  • Condimente (foi de dafin, enibahar, coriandru, nucşoară, cimbru, piper, boabe muştar, boia dulce de ardei)
  • Ulei 2 linguri
  • Sare 12 linguriţe
  • Zahăr 400 grame
  • Oţet 200 ml
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup Panacris:

Roşiile se spală, se taie in patru şi se dau prin separatorul de rosii. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei. Gogoşarii şi ardeii kapia se spală şi se toaca mărunt (recomand robotul de bucătărie!). Se adaugă sucul de roşii şi combinaţia de gogoşari şi ardei. Condimentele, mai puţin foile de dafin, se macină mărunt şi se adaugă în sosul obţinut. Spre final se adaugă foile de dafin, zahărul, sarea şi oţetul. Se lasă să fiarbă la foc mic până se îngoaşă, cca. 30 de minute.

Se toarnă ketchup-ul în sticle sau borcane mai mici, sterilizate înainte în cuptor. Se lasă la dunst uscat până a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

20.08.2012, 21:07

Super reteta!! Am salvat-o!

Laly 1

20.08.2012, 23:11

Cris numai bunatati ai facut,la iarna vin la tine

Panacris 1

22.08.2012, 09:05

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ketchup pentru paste si pizza