Kimchi Bokumbop

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 10062 vizualizari

 

In coreeana,bokum inseamna prajit sau calit,iar bop inseamna orez alb fiert.
Si cu acest orez sunt multe multe variante,se poate adauga si carne,un ou prajit deasupra,ceapa,usturoi,sos de soia,ulei de susan...De aceasta data am ales sa il fac numai cu kimchi si orez.
Se foloseste orez gatit cu o zi in urma si care a stat la frigider,astfel e mai usor de prajit.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez facut cu o zi in urma
  • 1 cana de kimchi
  • 1 lingura ulei
  • cateva picaturi de ulei de susan (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi Bokumbop:

Se infierbanta orezul intr-o tigaie.

Cand e fierbinte se adauga kimchiul si se caleste putin.

Se adauga orezul si se amesteca.

Se adauga si niste zeama de la kimchi.

La sfarsit se pot adauga cateva picaturi de ulei de susan.

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi Bokumbop" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez Basmati cu Zucchini