Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 7559 vizualizari

 

Daca vreti sa incercati kimchi, va recomand sa incepeti cu aceasta versiune, se face rapid si va veti putea hotara daca va place,dar nu cred ca nu va va cuceri si pe voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 ridiche alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri gochugaru (pasta de ardei iute korean)
  • 1 lingurita de sos de peste (fish sauce) - optional
  • 1/2 lingurita de ghimbir ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba:

 

Se curata ridichea si se taie in  cuburi de aproximativ 1 cm. Se pun intr-un bol si se adauga sarea si zaharul. Se lasa deoparte cam 15 minute,apoi se scurge zeama lasata,dar nu se arunca.

Se taie ceapa verde curatata in felii subtiri ,iar usturoiul se preseaza sau se piseaza.

Se adauga la cuburile de ridiche usturoiul,ceapa verde,gochugaru, sosul de peste , ghimbirul ras si zeama lasata de ridichi. Se amesteca bine toate ingredientele si se introduc intr-un borcan.

Pot fi consumate deindata sau se pot pastra la frigider. De asemenea, borcanul poate fi lasat cateva zile la temperatura camerei,iar cand incepe sa fermenteze se introduce in frigider.

Acompaniaza mancarurile coreene,cum ar fi supa sau orezul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de napi, cartofi si morcovi