Krantz

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Ian 2013 | 25879 vizualizari

 

Imi place sa-i zic Crontanila,intotdeauna fac mai mult zahar caramel cu nuca,sa rontai si eu ceva si sa ajunga si pe prajitura...

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 10 oua
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • CREMA
  • 900 ml lapte
  • 6 linguri amidon de la Dr.Oetker
  • 2 pachete margarina rama
  • 300 g zahar
  • 1 lamaie
  • KRANT
  • zahar cca 200 g
  • nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krantz:

BLAT:

Albusurile se bat spuma cu zaharul se adauga galbenusurile si apoi faina. Compozitia se pune in doua forme de cozonac

CREMA:

Zaharul, zeamilul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa. Se da de pe foc, se pune si coaja si zeama de lamaie si se adauga margarina.

KRANTUL:

Se caramelizeaza zaharul se adauga nuca prajita,se da la rece,cand este rece se piseaza cat de mare sau marunt dorim sa fie .

Blatul se taie in trei se umple cu crema,se pune si deasupra si se imbraca cu krant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Krantz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gratii