Krantz

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Ian 2013 | 26814 vizualizari

 

Imi place sa-i zic Crontanila,intotdeauna fac mai mult zahar caramel cu nuca,sa rontai si eu ceva si sa ajunga si pe prajitura...

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 10 oua
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • CREMA
  • 900 ml lapte
  • 6 linguri amidon de la Dr.Oetker
  • 2 pachete margarina rama
  • 300 g zahar
  • 1 lamaie
  • KRANT
  • zahar cca 200 g
  • nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krantz:

BLAT:

Albusurile se bat spuma cu zaharul se adauga galbenusurile si apoi faina. Compozitia se pune in doua forme de cozonac

CREMA:

Zaharul, zeamilul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa. Se da de pe foc, se pune si coaja si zeama de lamaie si se adauga margarina.

KRANTUL:

Se caramelizeaza zaharul se adauga nuca prajita,se da la rece,cand este rece se piseaza cat de mare sau marunt dorim sa fie .

Blatul se taie in trei se umple cu crema,se pune si deasupra si se imbraca cu krant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Krantz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]