Lahmeh beajin

de Oana in Vita, 11 Ian 2010 | 37811 vizualizari

 

O lipie arabeasca umpluta cu carne tocata de vitel, foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 lipii libaneza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lahmeh beajin:

Carnea de vitel se toaca, apoi se amesteca cu ceapa mixata bine la robot. Se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se inabuseste carnea, amestecand din cand in cand. Se adauga treptat cate jumatate de pahar cu apa calduta si se lasa sa scada, pana carnea este moale.

Se imparte in 6 parti egale, se umple fiecare lipie cu carne, apoi se ruleaza. Noi le-am mancat calde, cu batata bi kezbera.

PS: Ultima poza este cu masa incarcata de bunatati :) alaturi de o carafa mare cu limonada rece :)

 

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Lahmeh beajin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel a la Nicosia