Langosi cu branza

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2010 | 31439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • drojdie proaspata 25 gr,
  • sare 1 lingurita,
  • 2 cartofi fierti si facuti pireu,
  • ulei,
  • branza,
  • marar,
  • smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza:

Se fierb cartofii. Dupa ce au fiert se zdrobesc ca pt pireu se lasa putin sa se raceasca dupa care adaugam faina. Dizolvam drojdia in apa calduta si turnam peste faina si cartofi si framantam cu apa calduta pana devine un aluat normal. Lasam la dospit in loc caldut 35 minute dupa ce a dospit ungem cu ulei locul unde o sa intindem langosile (pe masa) si luam cate putin din aluat si formam langosi cu mana unsa cu ulei. Dupa ce le-am intins le mai lasam asa 10 minute.

Punem ulei in tigaie mai multisor, asa sa cam pluteasca langosile, il lasam sa se infierbante si dupa aia punem la prajit pana se rumenesc. Se servesc cu   cu mujdei, fiecare cum vrea. (eu am pus peste ei branza telemea amestecata cu smantana si marar )

Eu le acopar dupa ce sunt gata, ca se imoaie frumos. POFTA BUNA 

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]