Lapte condensat

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 1 Noi 2017 | 2238 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna si este principalul ingredient din bomboanele Raffaello!

 

INGREDIENTE

  • 250 de grame de lapte praf
  • 300 de grame de zahar tos
  • 250 de mililitri de apa rece
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

Vom pune apa cu zaharul intr-o oala, le vom amesteca bine cu o lingura de lemn pana se va dizolva complet zaharul si le vom lasa pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, luam oala de pe foc si o lasam la racit 5 minute. Dupa ce siropul s-a racit 5 minute, vom pune pe rand laptele praf si vom amesteca foarte bine compozitia. Apoi vom pune laptele condensat intr-un bol si-l vom lasa sa se raceasca complet.

Apoi este numai bun sa fie folosit la Bomboanele Raffaello!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu crema de dovleac