tocmai am citit un comentariu la reteta asta pe facebook..ma rusina una ca pun astfel de retete pe un site culinar, ca ea nu a auzit in viata ei de lasagna facuta cu foi nefierte
Cris, trebuie sa te detasezi de comentariile de pe fb. exista si vor exista mereu pareri impartite. important este ca un preparat sa fie pregatit cum trebuie si sa placa celor de la masa! eu ador lasagna si nici eu nu fierb/ oparesc foile. in schimb eu folosesc supa pe care o pun in vasul de copt cat sa acopere cu totul foile, iar acestea trag toata supa!
gatesti foarte bine, mie una imi plac mult preparatele tale! :
Eiii naaaa...pisici mai frate! Si eu inainte o faceam cu foile nefierte dar aveam mult mult sos si se fierbeau exact cat trebuia....de-o vreme le trec ptuin prin apa fiarta cateva secunde dar tot nu inseamna ca le fierb! Da-i incolo de nemultumiti! Nu mai pune la suflet draga mea!
Cristina sa sti ca si eu folosesc foile fara sa le fierb pt.ca se gasesc in comert (aici in Italia) foi care chiar se precizeaza ca nu au nevoie de fierbere ,nu tine cont de comentarii rautacioase ,ai o reteta foarte buna