Lasagna cu sos de branza si ciuperci

de Veronica22 in Lasagna, 26 Oct 2015 | 3234 vizualizari

 

O reteta putin neobisnuita insa deosebit de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr branza feta
  • 200 gr smantana
  • 300 gr cascaval
  • unt pentru uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu sos de branza si ciuperci:

Ciupercile taiate felii se pun la calit in putin ulei.Adaugam sare si piper peste ele.Cand sunt gata,adica nu mai avem zeama in tigaie le dam deoparate.
Ardeiul gras se taie cubulete.
Branza se amesteca cu smantana si 200 gr cascaval ras.
Ungem tava de gatit cu putin unt.
Asezam un rand de foi se lazagna suprapunandu-le doar putin .Intindem o treime din crema de branza,punem si ciuperci si ardei.Asezam alte foi de paste,iar branza si ciuperci.Repetam iar operatia. Ultimul rand va fi din foi peste care punem cascaval ras.Dam tava la cuptor cam 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]