Lasagnette cu sos de carne

de silvi0ara in Paste, 13 Sep 2010 | 5904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de manzat
  • 250g paste-lasagnette
  • 1 ceapa rosie
  • 4-5 tije telina
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • oregano si busuioc-optional
  • sare si piper
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagnette cu sos de carne:

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si se pune la prajit,cat sa capete o culoare aurie,apoi se adauga legumele tocate marunt se pune o ceasca de apa si se lasa la foc mic pana se evapora toata apa.Apoi  adaugam sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pana ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagnette cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]