Legume pane la Hot-pan

de alinutzika in Mancaruri de legume, 3 Aug 2011 | 12287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • dovlecei
  • conopida (eu am pus cate o leguma de fiecare fel)
  • oua (puneti aproximand cantitatea de legume )
  • 2 linguri faina
  • sare, piper, vegeta, usturoi granulat, marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume pane la Hot-pan:

Se curata legumele. Conopida se fierbe vreo 10 minute. Vinetele se pun la copt pe plita aprox. 5 minute, dupa care se taie toate legumele sub forma dorita si se condimenteaza cu sare si piper, pe ambele parti.
Se bat ouale, apoi se adauga condimentele si faina. Se dau pe rand toate legumele prin compozitie si se asaza in tigaia unsa cu ulei. Lasati ceva loc intre ele, sa nu stea lipite, altfel se lipeste si oul si nu e prea bine (asa am patit eu).
Dupa ceva timp le intoarceti pe partea cealalata. Sunt foarte bune si mult mai sanatoase decat cele prajite in baie de ulei.
Serviti-le cu salata de rosii sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume pane la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume