Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Porc, 5 Iul 2010 | 9690 vizualizari
Ina 1
am venit cu furcile, desi linte n-am papat niciodata!
mihaelar63 1
este gustoasa si mai fina decat fasolea , de obicei se prepara cu afumatura . Eu am invatat de la o doamna unguroaica , ca e traditie sa se prepare de Revelion , ar insemna spor, abundenta in casa
madi_marin 1
si mie imi place mult lintea...... nu ai precizat ce cantitate ai folosit....
multumesc madi am reeditat reteta , asta-noapte am pierdut-o ca nu mergea netu
....o sa fac si eu mancarica de-asta ...
lia maria 1
neaparat voi incerca si eu aceasta reteta
lia , madi , trebuie incercata , e atat de imbietoare culoarea ei
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 10:38
la 06:15
pe 18.10 la 13:57
de laura_n 7
pe 18.10 la 13:33
pe 17.10 la 17:50
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!