Linte rosie cu carnita

de mihaelar63 in Porc, 5 Iul 2010 | 9132 vizualizari

COMENTARII (7)

Ina 1

05.07.2010, 08:13

am venit cu furcile, desi linte n-am papat niciodata!

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:21

este gustoasa si mai fina decat fasolea , de obicei se prepara cu afumatura . Eu am invatat de la o doamna unguroaica , ca e traditie sa se prepare de Revelion , ar insemna spor, abundenta in casa

madi_marin 1

05.07.2010, 08:49

si mie imi place mult lintea...... nu ai precizat ce cantitate ai folosit....

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:53

multumesc madi am reeditat reteta , asta-noapte am pierdut-o ca nu mergea netu

madi_marin 1

05.07.2010, 09:21

....o sa fac si eu mancarica de-asta ...

lia maria 1

05.07.2010, 09:30

neaparat voi incerca si eu aceasta reteta

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:33

lia , madi , trebuie incercata , e atat de imbietoare culoarea ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie cu afumatura