Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Porc, 5 Iul 2010 | 9132 vizualizari
Ina 1
am venit cu furcile, desi linte n-am papat niciodata!
mihaelar63 1
este gustoasa si mai fina decat fasolea , de obicei se prepara cu afumatura . Eu am invatat de la o doamna unguroaica , ca e traditie sa se prepare de Revelion , ar insemna spor, abundenta in casa
madi_marin 1
si mie imi place mult lintea...... nu ai precizat ce cantitate ai folosit....
multumesc madi am reeditat reteta , asta-noapte am pierdut-o ca nu mergea netu
....o sa fac si eu mancarica de-asta ...
lia maria 1
neaparat voi incerca si eu aceasta reteta
lia , madi , trebuie incercata , e atat de imbietoare culoarea ei
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 18:08
la 18:00
de RODIMUR 8
la 17:53
ieri la 09:59
ieri la 09:49
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
loredanaudrescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!