Lipie pentru shaorma

de pity19 in Piine, 18 Mar 2014 | 7863 vizualizari

 

Mie mi-au placut foarte mult , in mod special m-a surprins faptul ca nu s-au rupt cand le-am rulat . Se pot umple dupa gustul fiecaruia . :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina ,
  • un praf de sare ,
  • iaurt ,
  • putin lapte .
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie pentru shaorma:

Adaugam faina intr-un castron , praful de sare , iaurtul , amestecam bine ; Daca mai este nevoie adaugam si putin lapte , pana cand devine un aluat asemanator cu cel de pizza .

Presaram cu putina faina masa de lucru , adaugam aluatul , intindem foi subtiri cu sucitorul ; Punem o tigaie la incins , adaugam foarte putin ulei de masline , punem lipia , lasam 3\4 minute la copt pe ambele parti .

Eu le'am umplut cu sunca de porc data pe gratar , cartofi prajiti ,castraveti murati si sos de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie pentru shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]