Lipii cu branza si cartofi pe tigaie

de Valclaudia in Piine, 8 Mar 2015 | 10002 vizualizari

 

Dintr-un rest de piure si branza telemea am facut aceste lipii pufoase pe care va invit sa le incercati, se pot manca simple sau umplute cu ce doriti.

 

INGREDIENTE

  • piure din ziua anterioara, cca 350 gr.
  • 150 gr. branza telemea
  • 250 ml apa calduta
  • 1/4 cubulet drojdie proaspata
  • faina alba cat cuprinde
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita rasa de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii cu branza si cartofi pe tigaie:

Punem piureul intr-un castron incapator, adaugam apa calduta, drojdia, sarea si zaharul.

Amestecam, adaugam branza telemea trecuta pe razatoarea cu ochiuri fine, apoi faina cat cuprinde.

Amestecam, obtinem un aluat elastic din care vom rupe bucati pe care le intindem pe masa de lucru infainata si le coacem apoi la foc iute in tigaia antiaderenta incinsa in prealabil.

Le coacem pe ambele parti, le servim simple sau umplute dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii cu branza si cartofi pe tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipii si paine cu ceapa