Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 8 Sep 2018 | 2616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame branza Paneer
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir proaspat
  • 1 lingurita seminte cumin
  • 70 grame pasta de tomate
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 1 lingurita piper Cayenne
  • 1/8 lingurita turmeric pudra
  • 1/2 lingurita garam masala (mix de condimente)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel/ coriandru proaspat pentru servit
  • cateva lipii/tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi:

Se taie branza in batoane. Ceapa, rosia si ardeiul se taie julienne, iar ghimbirul se da pe razatoarea mica.

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-un wok/ tigaie la foc mediu si se prajeste branza pe toate partile pana devine aurie, usor bruna. Se transfera pe o farfurie. 

Se incalzeste 1/2 lingura de ulei in acelasi wok si se adauga ceapa, rosia, ghimbirul si ardeiul. Se soteaza 2 minute. Se transfera pe o farfurie.

In acelasi wok, se adauga restul de ulei impreuna cu semintele de cumin si se lasa cateva secunde, apoi se adauga pasta de tomate. Se soteaza 1-2 minute. Se adauga condimentele pudra si se mai soteaza 1 minut. Se adauga ketchupul si sare si se amesteca bine. Se adauga legumele si branza inapoi in wok si se amesteca bine, apoi se adauga sucul de lamaie. 

Intre timp, se incalzesc lipiile pana devin maleabile. Se umplu cu mixul obtinut anterior si patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dantes 1

09.09.2018, 08:20

Bune!

Rahela Velicu 1

09.09.2018, 10:36

Ce bune!

mihaelar63 1

14.09.2018, 13:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]