Macaroane la cuptor

de lumi269 in Paste, 23 Ian 2011 | 13541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane,
  • un piept de pui,
  • o ceapa mare,
  • un ardei rosu,
  • un ardei verde,
  • 5-6 ciuperci(champigniones),
  • pasta de rosii sau bulion cam 1/2 l,
  • cascaval ras cat sa acoperi tava,
  • sare,
  • piper,
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane la cuptor:

Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu multa apa,sare si ulei.Cand sant fierte le strecuram si le trecem prin apa rece.Se lasa deoparte.In timp ce fierb macaroanele preparam sosul.Se taie pieptul de pui in bucati mici si se pune la prajit,ii dam un pic de sare in timp ce se prajeste.Cand vedem ca s-a rumenit carnea,se adauga ceapa,ciupercile si ardeii(rosu si verde),se lasa la prajit si acestea dar nu mult doar pina se inmoaie putin,se adauga bulionul si se lasa sa fiarba un pic,se adauga sarea necesara piperul si un pic de curri.Cand crezi ca toate aromele s-au amestecat la fierbere se adauga peste macaroane se amesteca bine si se aseaza in tava de cuptor.Se presara pe deasupra cascaval si se da la cuptor cateva minute pina cand cascavalul se rumeneste putin.Se servesc calde.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze