Maccheroni cu ton

de - Andreea - in Paste, 8 Noi 2012 | 5890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr maccheroni
  • 500 gr bulion
  • 100 gr ton in ulei
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maccheroni cu ton:

Se caleste intr-o tigaie cu putin ulei de masline usturoiul strivit, apoi se adauga bulionul ,se pune sare, piper si se lasa la foc mic pentru 20 minute.

Intr-o alta tigaie unsa cu ulei se pune tonul adaugand putin din uleiul din conserva si se caleste pentru cateva minute.

Se pune o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se adauga sare, apoi pasta care se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-a fiert se scuge apa si peste paste se adauga sosul si tonul, busuiocul. Se amesteca cu grija si se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maccheroni cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]