Macrou cu malai la cuptor

de ionix in Peste, 15 Feb 2010 | 11101 vizualizari

 

o cina usoara, rapida si simpla :p

ideea mi-a venit acum vreo cateva saptamani, dupa de am facut cartofii cu malai ai Rivkai... :D

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • malai
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu malai la cuptor:

Macroul se curata bine si se spala.

Se taie-n doua pe lung si se curata de negreala ramasa pe peste.

Apoi se taie in doua, practic pestele se taie-n 4, si se da cu sare si piper.

Bucatile de peste se dau prin malai din abundenta si se aseaza intr-o tava.

In tava se pune hartie de copt.

Se baga tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumeneste, eu l-am lasat 20 de minute la foc mic.

Se mananca cald cu mamaliguta si mujdei.

Sotul meu l-a mancat in zeama de lamaie.:D

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu malai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (7)

ionix 1

15.02.2010, 20:18

mi-am dat seama... de aia te-am pupat... sau poate nu ma "place" pe mine hehehe
si me-mi place cel afumat cu boabe de mustar si piper pe el.. bun bun.. mi-ai facut pofta

Miha 1

15.02.2010, 21:40

Hai ca ti-am dat si eu 5 furculite. Pentru ca-mi place...pestele. ))

ionix 1

16.02.2010, 10:27

mersi Miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj