Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

de Constelatialeu in Peste, 29 Mar 2018 | 7635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou cca. 250 g (curatat si fara cap)
  • 100 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • Sos
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura ulei masline
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura cu capere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere:

Mai intai am decongelat macroul, l-am curatat de intestine, apoi l-am portionat in bucatele potrivite. Am pus bucatelele de macrou intr-un vas de yena, am presarat sare si ulei de masline si am adaugat apa, am dat vasul la ciuptor pentru cca 35 min, la foc mediu.

Separat am amestecat mustarul, uleiul de masline, am adaugat zeama de lamaie si piper si la final caperele. Scoatem macroul din cuptor si adaugam sosul de mustar, introducem din  nou vasul in cuptor cca 10 min.

Se serveste cu bucati de lamaie, este bun atat cald, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]