Macrou la cuptor cu sos de rosii

de elucubratiiculinare in Peste, 16 Feb 2018 | 14140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 pahar vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 conservă cu roșii
  • 100 ml suc de roșii
  • 3 foi de dafin
  • boabe piper
  • 1-2 lămâi sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu sos de rosii:

Peștele se curăță și se spală.  Eu înlătur căpățâna și îl tai  în bucățele, dar se poate lăsa și întreg. Dacă îl lăsați întreg atenție la urechi, să nu uitați să le scoateți. Cu zeama de la o lămâie se stropește peștele și se lasă o oră. Se condimenteaza cu sare și se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se adaugă vinul, sosul de roșii,  roșiile din conservă tocate mărunt, piperul boabe și foile de dafin. Se dă la cuptor pentru 30- 40 minute la 200 grade C.       

TIPS-URI

1

Se poate servi imediat, dar este foarte bun și rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste Novac in sos de legume