Macrou la tigaie

de alilianaa in Peste, 5 Aug 2013 | 5617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 5 linguri faina
  • sare dupa gust
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pestele se spinteca, se portioneaza si se spala. Intr-un bol amestecam faina cu sarea. Trecem pestele prin faina si il punem in tigaia cu ulei incins. 

Se scoate pe servetele de masa pentru a se absoarbe surplusul de ulei. 

Am servit cu mamaliguta si usturoi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peşte marinat la grătar cu sos de portocale