Macrou "marinat" in lapte

de vero_closca in Peste, 13 Apr 2010 | 7858 vizualizari

COMENTARII (8)

elory 1

13.04.2010, 16:13


MS PT IDEE

vero_closca 1

13.04.2010, 16:19

cu multa placere!

mihaelar63 1

13.04.2010, 16:27

si eu multumesc

madi_marin 1

13.04.2010, 17:20

interesanta idee....la peste nu m+as fi gandit sa il tin in lapte.....

Bucataras Medi 1

14.04.2010, 17:25

buna idee...................

Oana 1

14.04.2010, 21:15

Suuper

ionix 1

14.04.2010, 21:30

arata ca pestele afumat... ma atrage

susu 1

21.04.2010, 15:12

Interesant si arata bine. Am mai vazut treaba asta cu laptele si stiu ca ii da un gust deosebit. E bine de retinut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kedgeree