Maioneza

de JulyCris in Sosuri, 25 Apr 2014 | 4033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri(1 fiert+1 crud)
  • 500 ml ulei
  • 1 lingurita mustar(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Se fierbe un ou si se ia galbenusul. Un alt ou crud,se separa de albus. Galbenusurile se pun intr-un castron de plastic,se paseaza bine cel fiert si se amesteca usor pana se omogenizeaza.Se adauga mustarul. Turnam ulei in fir subtire putin cate putin si amestecam cu o lingura de lemn in acelasi sens pana terminam tot uleiul sau pana facem cata maioneza ne trebuie.

TIPS-URI

1

In caz ca maioneza se taie se adauga o lingurita de apa rece si se amesteca din nou.Sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

25.04.2014, 16:21

Rocsi 1

25.04.2014, 19:10

Asa fac si eu. Cand am lamaie in casa pun si putina zeama de lamaie la final.

robert_b 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]