Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat

de Mitinita in Supe, 21 Feb 2011 | 5486 vizualizari

 

Ocupata,ocupata,dar de mancat tot trebuie sa mancam,nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
  • 100-150 gr de ficat de pui
  • 1 oua
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat:

Se pune supa la fiert.

Gomboturile: se mixeaza ficatul,cu oul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa.

Se adauga sare,piper si pesmet.

Cand clocoteste supa se adauga gomboturile si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Se presara cu patrunjel si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu taietei de casa (fara gluten)