Mamaliga delicioasa la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 11035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci
  • 200 gr sunca taraneasca
  • 200 gr bacon afumat
  • 300 gr piept de pui
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • Ptr mamaliga:
  • 1 litru de apa
  • 1/2 kg. malai
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga delicioasa la cuptor:

Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca bine sa se desfaca malaiul in apa. Se pune oala pe foc mediu si se amesteca incet pana apa incepe sa fiarba (cand se vad cativa bulbuci pe margine) si malaiul a absorbit apa.

Pieptul de pui,ceapa se taie cubulete,sunca taraneasca,baconul afumat,ardeiul kapia se taie felii.Intr-o cratita calim ceapa si pieptul de pui,adaugam pe rand ciupercile,sunca,baconul si ardeiul.

Intr-un vas de yena punem mamaliga facuta,radem cascaval deasupra,punem compozitia preparata si d-am la cuptor 20-30 de minute la 180 grade.Inainte de a fii gata scoatem vasul de yena si spargem 2 oua deasupra si mai d-am 5 minute la cuptor.Cand s-a rumenit ,scoatem din cuptor si o servim.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga delicioasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute din mamaliga ramasa