Mamaliga in paturi cu branza si smantana

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2011 | 15084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • sare
  • branza de oaie sau burduf
  • 150 g slanina afumata
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in paturi cu branza si smantana:

 Nu am trecut cantitatile la faina de malai deoarece fiecare face mai multa sau mai putina mamaliga in functie de cate persoane servesc masa.

Am pus apa cu sare la fiert.Cand a inceput apa sa fiarba am pus incet in ploaie faina de malai si am amestecat continu sa nu faca cocoloase.

Mamaliga trebuie sa fie mai moale.

Intr-o tigaie am topit slaninuta afumata taiata cubulete mici.

Intr-un vas am pus un strat de mamaliguta,am stropit cu putina untura topita si jumarute de la slanina,am presarat branza din belsug si iar un strat de mamaliguta.

Se pune tot asa pana terminam ultimul strat cu mamaliga.

Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se scoate,se portioneaza in farfuri si se serveste cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in paturi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe sos de rosii