Mamaliguta cu branza

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2013 | 2963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 200 g malai
  • sare cat consideri
  • branza de burduf si telemea de oi
  • 1 lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza:

Se pun la fiert apa si sarea in ceaunel. cand a dat in fiert adaug malaiul amestecand continuu cu un tel si las la foc mic sa fiarba 15-20 min si inca 15 minute si amestecam din cand in cand. Mamaliguta nu trebuie sa fie vartoasa.

Am uns doua strachinute cu unt si am asezat un strat de mamaliga, branza si iar mamaliga, apoi am introdus la cuptor approx 15 minute.

Am servit calda cu smantana deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite cu oua de prepelita