Mancare de ardei copt cu aripioare

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2011 | 10175 vizualizari

 

Venea recolta urmatoare si nu terminam ardeiul din congelator :))

 

INGREDIENTE

  • 600 g ardei capia, copt
  • aripi de pui
  • 2 cepe 
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 3-4 catei de usturoi, mari
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 frunze de dafin
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei copt cu aripioare:

Aripile de pui se oparesc in apa clocotita, apoi se pun la calit in putin ulei cu apa. Se adauga ceapa si morcovul taiate rondele fine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Adaugam  foile de dafin, sare si piper. Rosiile in bulion se toaca marunt si se pun in mancarica, lasand sa mai fiarba la foc mic cca. 10 minute.

Ardeiul copt curatat de coaja , se taie in fasii , apoi se adauga in mancarica, impreuna cu usturoiul taiat rondele. Lasam sa mai dea 3-4 clocote, apoi oprim focul si adaugam verdeata tocata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu e nevoie de tipsuti, mancare e delicioasa oricum ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei copt cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)