Mancare de cartofi cu ciuperci sotate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 21 Apr 2017 | 5254 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci champignon
  • 1 fir mic de praz
  • 2 ardei kapia rosii
  • 4-5 cartofi maricei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cana apa plata
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu ciuperci sotate:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ardeii se spala si se curata de cotoare, apoi se taie fasii.

Prazul curatat si spalat se taie rondele. Ciupercile le spalam si le taiem feliute.

Punem intr-o tigaie din inox cu fundul dublu, 4-5 linguri ulei de masline, apoi adaugam rondelele de praz si ardeiul taiat fasii.

Lasam la sotat 10 minute, adaugam ciupercile feliate, sare si piper dupa gust.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, adaugam bucatile de cartofi si semintele de mustar + 1/2 cana apa plata.

Gatim mancarea la foc mic, pana patrunde furculita usor in cartofi si scade apa.

Oprim focul, adaugam patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor(de post sau nu)